slide3
Vlasnik Doma Jozo Tolić po povratku iz Švicarske odlučio je svoje petnaestogodišnje radno iskustvo u domu umirovljenika prenijeti na naše područje i otvara prvi Dom za starije i nemoćne osobe 2002. godine, u Ježdovcu, Novi Zagreb.
Zbog velike potražnje proširuje smještajni kapacitet na jos jedan dom na istoj lokaciji a te 01.09.2015 otvara i treći dom u Ježdovcu.
U domovima pružamo smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama te apartmanima koji su namijenjeni za privremeni i trajni smještaj . U objektima se nalazi dizalo za pokretne i nepokretne osobe, veliki dnevni boravci u kojem korisnici provode svakodnevne aktivnosti prema potrebama i željama, knjižnice, caffe barovi sa unutarnjim i vanjskim terasama i prostrani parkovi sa šetnicama.
Boravkom u našem Domu korisnicima je osigurana kontinuirana medicinska njega uz 24-satno praćenje zdravstvenog stanja, usluga fizikalne terapije i rehabilitacije, radne terapije, prehrane, pranja rublja i osigurani sanitetski prijevozi. Brigu o korisnicima vodi iskusan tim djelatnika od socijalnog radnika, radnog i fizikalnog terapeuta, medicinskog osoblja, njegovateljica i ostalog pomoćnog osoblja.